PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

individualni treninzi
91
page-template-default,page,page-id-91,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

INDIVIDUALNI TRENINZI


Naučite brzo igrati tenis! Dođite u dvoje, podijelite troškove i trenirajte za samo 36 eura mjesečno po polazniku u ljetnoj ili 52 eura u zimskoj sezoni! (1 trening tjedno/4 treninga mjesečno)

Ljetna sezona traje od 15.04. do 14.10. / Zimska sezona traje od 15.10. do 14.04.

.

Ne znate gdje, koliko je kvalitetan teniski trener, za koliko sati bi mogli naučiti igrati tenis? Mislite da ste prestari za učenje tenisa ili vam je neugodna pomisao da se nećete snaći?

.

Dugogodišnjim iskustvom moramo potvrditi, nema osobe koja ne može naučiti igrati tenis, pitanje je samo koliko ste odlučni?

Program kreiran za osobe sa ili bez teniskog iskustva. Prema inicijalnom stanju tenisača/tenisačice (znanja igranja tenisa) trener planira i programira treninge za eventualno buduće treniranje u grupama.

Treninzi se održavaju svim danima u tjednu prema dogovoru, Trenirati se može jednom, dva ili više puta tjedno, u trajanju od 60 minuta. Svi rekviziti su osigurani.

Polaznici se mogu uključiti u piramidu ukoliko žele igrati tenis s ostalim rekreativnim igračima.

Trener Ivan Kranjčev, prof. kineziologije

0958835589