PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

Program za natjecatelje. Želite trenirati tenis i igrati turnire?
89
page-template-default,page,page-id-89,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

PROGRAM ZA NATJECATELJE


 

Program za natjecatelje namijenjen je djeci od 7-18 godina.

Treninzi se održavaju svim danima u tjednu prema dogovoru.

 

Program za natjecatelje kreiran je za igrače s turnirskim nivoom sposobnosti, pripremajući ih za službene turnire hrvatskog teniskog saveza, te turnire međunarodnog karaktera. Visoko intenzivan trening kreiran za juniore koji su se maksimalno posvetili vlastitome teniskom razvoju s ciljem što boljeg pozicioniranja na službenim rang listama. Trener će sudjelovati u svim aspektima treninga i susretati se redovito s roditeljima kako bi se osigurao adekvatni juniorski napredak i ocijenila njihova predanost i angažiranost.

 

 

Ivan Kranjčev, prof. kineziologije

0958835589

 

Nakon utvrđenog inicijalnog stanja tenisačica i tenisača, preporučuju se grupni ili individualni treninzi.

Saznajte više o našoj filozofiji treniranja i igranja tenisa!