PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

škola tenisa za djecu
87
page-template-default,page,page-id-87,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

ŠKOLA TENISA ZA DJECU


Škola tenisa predviđena je za djecu od  7 do 12 godina.

Treninzi se održavaju svim danima u tjednu prema dogovoru.

Ovim programom djeca uče osnove teniskih udaraca i znanja o tenisu. Discipliniranim procesom učenja, djeca će naučiti cijeniti, fokusirati i graditi vlastito samopouzdanje. Program je dizajniran kao moguća priprema za juniorski natjecateljski pogon, tj. djeca će biti selekcionirana iz ovoga programa za juniorski natjecateljski pogon, ali s druge strane i za programe rekreativnog tenisa.

Što nudimo?

  • mjesečne članarine već od 54 eura
  • 8 treninga mjesečno u trajanju od 60min
  • svi rekviziti osigurani
  • 3 polaznika po treningu (zbog što kvalitetnijeg i individualnijeg rada broj polaznika nije veći od 3)
  • mogućnost prijevoza djece u slučaju nemogućnosti roditeljskog prijevoza!

Ivan Kranjčev, prof. kineziologije

0958835589

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenis školu, i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te maksimalno individualiziran pristup rada.

Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

U dugogodišnjoj trenerskoj praksi, kvalitetnim teniskim treningom u tenis školi osiguravali smo adekvatan tehničko-taktički teniski napredak tenisačicama i tenisačima ali i susretali sa situacijama ispravka usvojenog dinamičkog stereotipa tehnike tenisa (neadekvatne tehnike tenisa). Takve situacije zahtijevaju posebnu pažnju ali i adekvatnu daljnju obuku teniske tehnike u dogovoru sa svim zainteresiranim stranama.