PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

Ivan Kranjčev, trener tenisa Teniski klub Pro Junior
180
page-template-default,page,page-id-180,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

UPOZNAJTE TRENERAIvan Kranjčev, prof. kineziologije
trener tenisa
 
Edukacija

Profesor kineziologije, Kineziološki fakultet,  Sveučilište u Zagrebu, Hrvatska

Tema diplomskog rada: “Registracija i analiza pokazatelja situacijske efikasnosti tenisača”.
 
Trenersko iskustvo

Protekla dva i pol desetljeća radio ili volontirao u više teniskih klubova u Gradu Zagrebu- Hrvatska i  u nekoliko klubova u Sjedinjenim Američkim Državama,  6-7 godina u Teniskom klubu “Hrvoje”, no od 2009-te do danas u Teniskom klubu “Pro junior” u Zagrebu.

Nakon povratka iz SAD-a 2009. osnovao je i  započeo je s radom u teniskom  klubu Pro junior.

  • Fokus je bio na razvoju natjecateljskog tenisa (preko 150 igrača prošlo kroz program i napredovalo na nacionalnoj rang listi)
  • Ekstenzivno radio s naprednim juniorskim igračima
  • Deseci igrača završilo na državnoj rang listi među deset najboljih tenisača u kategorijama od 10 do 16 godina
  • Trenirao tri državna prvaka
  • Provodio privatne i grupne treninge
  • Vodio igrače na turnire Tennis Europe (ETA turniri) teniske turnire u Europi
  • Provodio kondicijske treninge 2005-2006 i razvijao individualne kondicijske planove poštujući principe periodizacije treninga

 
Igračko iskustvo

Kao  junior, natjecateljski igrao od  1983-1989  i bio rangiran na državnoj rang listi između 30-og i 50-og  mjesta (u Ex-Jugoslaviji, 14-to mjesto u Hrvatskoj). Igrao momčadska prvenstva i bio član momčadi teniskog kluba “Medveščak,” koji je osvojio nekoliko prvih mjesta u momčadskim prvenstvima Republike Hrvatske. Uz brojne tenisačice i tenisače teniskog kluba Medveščak, trenirao i igrao s Ivom Majoli, pobjednicom  teniskog turnira  French Open 1997.
 
Specijalni interesi

Periodizacija, uključujući  kreiranje i provođenje kondicijskih programa za teniske igrače.
 
Profesionalna afilijacija

Bio je član stručne komisije zagrebačkog teniskog saveza od  2004-te godine.
 

 

Vanjski suradnici


 

dr. Domagoj Laušić

sportski psiholog

Dr. Domagoj Laušić živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje se odselio 1995 radi školovanja i profesionalnog usavršavanja. U razdoblju od 1995-99.-e radio je u Van der Meer Tenis Centru kao teniski učitelj/trener u grupnim i privatnim podukama. Tada je dobio licence USPTA i PTR, čiji je međunarodni tester. Nakon završenog studija psihologije na Sveučilištu Južne Karoline radio je u nekoliko klubova i akademija. 2002.-e upisao je magisterij, a potom i doktorat na državnom sveučilištu u Floridi (Florida State University).

Do nedavno je radio sa sveučilišnim tenisačima (od kojih je nekolicina osvojila WTA i ATP poene) na području mentalnog treninga. Od 2004-2006.- je radio i putovao s tenisačicom čiji je renking u tom razdoblju napredovao od 220.-og do 35.-og mjesta na WTA ljestvici parova. Nedavno je dobio licencu trenera pri američkoj federaciji (USTA High Performance Coach), a trenutno radi s juniorima kao trener i konzultant sportske psihologije. Dr. Laušić je objavio nekoliko znanstvenih članaka, prezentirao na međunarodnim konferencijama, a područja interesa su koncentracija, kontrola stresa, dugogodišnji procesi u razvoju tenisača i grupna komunikacija u sportu.