PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

kada je vrijeme za prvi službeni turnir malih tenisača i tenisačica?
117
post-template-default,single,single-post,postid-117,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0
Teniski klub PRO JUNIOR | Prvi službeni turnir

PRVI SLUŽBENI TURNIR MALIH TENISAČA I TENISAČICA?

KADA JE VRIJEME ZA PRVI SLUŽBENI TURNIR MALIH TENISAČA I TENISAČICA?

Nakon određenog vremena treniranja tenisa Vaše će dijete započeti s igranjem turnira. To predstavlja novo iskustvo, kako za dijete tako i za roditelje.

Ponekad teniski turniri znaju izazvati stresne situacije, što zbog nerazumijevanja ili u većini situacija nedovoljnoj informiranosti roditelja. Budući da se većina roditelja prvi puta susreće s navedenom situacijom. O glavnim vrijednostima i dobrobitima igranja turnira te njihovoj važnosti,  sljedeći tekstovi će uvelike pomoći pri informiranju svih sudionika.

Stoga Vas molimo da odvojite nešto vremena kako biste pročitali  tekstove u nastavku, ne samo zbog Vas samih, već prije svega zbog Vaše djece.