PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

za početnike osnovnoškolce - početnički programi za osnovnoškolce
45
page-template-default,page,page-id-45,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

ZA POČETNIKE OSNOVNOŠKOLCE

Početnički program kreiran je za osnovnoškolce koji nemaju prethodnog teniskog iskustva. U program je uključeno 8 mjesečnih treninga u trajanju od 60 minuta, a treninzi se održavaju isključivo subotom i nedjeljom između 12 do 15 sati.

Svi rekviziti su osigurani!

Ukoliko je vaše dijete krenulo u osnovnu školu, može početi s treninzima u našim početničkim programima prema inicijalnom znanju igranja tenisa djeteta (TPPO 1/ TPPO 2/ TPPO 3 ). U programima je cilj upoznavanje djeteta sa tenisom te njegovim afinitetima. Bitno je naglasiti da polaznici na treningu uče isključivo tehničko-taktička znanja u tenisu, tj. igranje tenisa, s ciljem što bržeg usvajanja istog i samostalnog igranja tenisa! Najčešći broj djece u grupi je četvero do petero djece.

Ako dijete iskaže interes i sklonost ozbiljnijem treniranju tenisa, slijedi upis u programe škole tenisa.

Ivan Kranjčev, prof. kineziologije

0958835589