PRO JUNIOR

Želite li tehnički ispravno i brzo naučiti igrati tenis, došli ste na pravo mjesto! Ono zbog čega hvale našu tenisku školu i po čemu se razlikujemo od drugih, je kvaliteta rada, planiran i programiran te individualiziran pristup rada. Na kraju, naši rezultati to dokazuju!

ČLANARINA

Najpovoljnija članarina na tržištu!

Već za 250kn/mj učite i igrajte tenis s osiguranim rekvizitima.

JAVITE NAM SE

Telefon za upise i polaznike škole tenisa
095 883 55 89

 

BESPLATNI PROGRAMI ŠKOLE TENISA - PRO JUNIOR
1380
page-template-default,page,page-id-1380,cookies-not-set,ajax_leftright,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,paspartu_enabled,side_menu_slide_from_right,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-theme-ver-10.0

UPIŠI SE U BESPLATNU ŠKOLU TENISA ZA SREDNJOŠKOLCE

Teniski klub Pro Junior organizira besplatnu školu tenisa za mlade. Ciljna skupina, program je dizajniran za mlade srednje škole „Gimnazija Sesvete“ i mlade srednje škole “Jelkovec“, Sesvete, Zagreb.

Dob polaznika: od 15 godina do 21 godine

Oprema (rekviziti, pomoćno-tehnička oprema) i sredstva programa financirati će organizator programa. Program je sufinanciran od strane Grada Zagreba. Program škole tenisa provodi stručnjak iz područja kineziologije koji na stručan i pedagoški način pristupa svakoj osobi, vodeći računa i uvažavajući individualne razlike među mladima.

Stručni djelatnici-Ivan Kranjčev prof. kineziologije, licencirani trener tenisa B licence.

Lokacija

Prostor provođenja programa organizira se na teniskim terenima ŠRC-a Sesvete, Bistrička bb. Teniski tereni Sportsko rekreacijskog centra „Sesvete“, Bistrička bb.

Broj polaznika je ograničen. Upisi u tijeku! Predbilježbe se provode pozivom na kontakt telefon: 095 883 55 89

Očekujemo vas s veseljem.